Nejat İşler'in son durumu ne?

Bodrum'da tedavi gören ve doktorların "Başka bir ile sevkine gerek yok" açıklamasını yaptıkları Nejat İşler'in sürpriz bir kararla İstanbul'a getirilmesine karar verildi. İşler'i taşıyan ambulans uçağın şu sıralarda Sabiha Gökçen havaalanına iniş yapması

Nejat İşler'in son durumu ne?

Bodrum'da tedavi gören ve doktorların "Başka bir ile sevkine gerek yok" açıklamasını yaptıkları Nejat İşler'in sürpriz bir kararla İstanbul'a getirilmesine karar verildi. İşler'i taşıyan ambulans uçağın şu sıralarda Sabiha Gökçen havaalanına iniş yapması bekleniyor. Oyuncunun tedavisine Maslak'ta özel bir hastanede devam edileceği öğrenildi.

SEVKİ AİLESİ İSTEMİŞ

İşler'in doktoru Dr. Aydın Aksoy bugün yaptığı açıklamada, "Nejat İşler’in transferi İstanbul’da yaşayan  ailesinin isteği üzerine gündeme gelmiş ancak hastalığının kritik bir evrede olması ve hayati riskinin yüksekliği nedeni ile transferin olumsuz sonuçlara yol açabileceği göz önüne alınarak bugüne kadar yapılmamıştır. Sanatçının yoğun bakım ünitesinde 5 günlük tedavinin sonucunda  klinik ve laboratuvar belirtilerinde yaşanan olumlu gelişmeler, bugün itibarı ile transferi mümkün kılmıştır” dedi

"TEDAVİYE OLUMLU YANIT VERİYOR"

Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu ünlü oyuncunun son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Çuhadaroğlu ziyaret süreci ile ilgili merak edilenleri de cevapladı.

İşte Nejat İşler'in son sağlık durumu ile ilgili o açıklama:

Bodrum'da yapılan testler ve yönlendirmeler ile devam eden tedavisi gözden geçirildi. Her geçen zaman daha olumlu gidiyor. Süreç içerisinde daha önce bilgi verilmişti. Bugün var olan enfeksiyon durumu devam ediyor. Solum desteği verilerek sürecin daha hızlı atlatılması için çaba vermekteyiz.

Hastamızın antibiyotik destek tedavilerinde değişkilik duymadan süreci yürütüyoruz. Gerek aileden gerek hastenemizden ziyeret istekleri oluyor ama bunu sadece anne ve babasının ziyaretiyle kısıtladık. Daha sonraki süreçlerde bilgileri bizlerden almaya devam edeceksiniz. Çeşitli hastane kökenli olmayan bilgilerle ilgili kafa karışıklığı olmasın. Tedaviye olumlu yanıt veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem