Nejat İşler'den kötü haber

Septik şok nedeniyle 95 gün yoğun bakımda kalan Nejat İşler, bu kez parmak uçlarındaki giderilemeyen sorun nedeniyle hastanede. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün sağ el parmaklarından operasyon geçirdiği ortaya çıktı. AMELİYAT BEŞ SAAT SÜRDÜ Doktorlar, yoğun

Nejat İşler'den kötü haber
Septik şok nedeniyle 95 gün yoğun bakımda kalan Nejat İşler, bu kez parmak uçlarındaki giderilemeyen sorun nedeniyle hastanede.
 
Ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün sağ el parmaklarından operasyon geçirdiği ortaya çıktı.
 
AMELİYAT BEŞ SAAT SÜRDÜ
 
Doktorlar, yoğun bakım süreci uzayan hastalarda görülebilen bir sorundan dolayı sağ el parmakları moraran İşler'e ameliyat olması gerektiğini söyledi. Sağ el iki parmakta ampütasyon, diğer üç parmakta ise depritman ve greftleme yapılan operasyon beş saat sürdü.
 
"ZARAR GÖREN BÖLÜM KESİLDİ CANLI DOKUYLA ONARILDI"
 
Nejat işlere yapılan ampütasyon, depritman ve greftleme işlemlerinin ne anlama geldiğini ise Florence Nightingale Hastanesi'nden Uzman Dr. Ebru Aşmaz şöyle anlattı:
 
Yoğun bakımda uzun süre yatan hastalarda, bu tip dolaşım bozukluğuna bağlı uzuvlarda, beslenme ve oksijen problemi olabilir. Buna bağlı olarak parmak uçlarında bir nevi çürüme gelişmiştir. Hasta yoğun bakımdan çıktıktan sonra da geri dönüşüm olmadığı için zarar gören bölümlerin ampütasyonu yani kalıcı olarak kesilmesi ve graftleme dediğimiz, vücuttan alınan canlı dokularla onarılması işlemi yapılmıştır. Genel durumun toparlaması ile en kısa zamanda dolaşım sisteminin düzelmesi ile iyileşme sağlanacaktır.
 
Nejat İşerin sağlık durumuyla ilgili son bilgi hastane yetkililerinden geldi. İşler'in durumunun iyi olduğunu söyleyen yetkililer; 'Kontrol amacı ile hastanemize yatırılan Necat İşler, septik şok sonucu gelişmiş olan dolaşım bozukluğu nedeni ile bir operasyon geçirmiştir. Hastamızın genel durumu iyidir. Önümüzdeki dönemde kontrol ve tedavileri aralıklı olarak ayaktan veya yatarak sürdürülecektir.' dedi.
 
KONU HAKKINDA HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ
 
Kontrol amacı ile hastanemize yatırılan Nejat İşler, septik şok sonucu gelişmiş olan dolaşım bozukluğu nedeni ile bir operasyon geçirmiştir.
 
Hastamızın genel durumu iyidir. Önümüzdeki dönemde kontrol ve tedavileri aralıklı olarak ayaktan veya yatarak sürdürülecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler