Nejat işler açıkladı: Sağlık durumu nasıl?

Geçtiğimiz günlerde Nejat İşler'in karaciğerinin iflas ettiği ve oyuncunun tedaviyi reddettiğine dair haberler çıkmış; İşler'in rol aldığı 'Behzat Ç. Ankara Yanıyor' filminin galasına katılmaması da bu iddiaları güçlendirmiştiNejat İşler’in karaciğerinin

Nejat işler açıkladı: Sağlık durumu nasıl?

Geçtiğimiz günlerde Nejat İşler'in karaciğerinin iflas ettiği ve oyuncunun tedaviyi reddettiğine dair haberler çıkmış; İşler'in rol aldığı 'Behzat Ç. Ankara Yanıyor' filminin galasına katılmaması da bu iddiaları güçlendirmişti

Nejat İşler’in karaciğerinin iflas ettiği, 41 yaşındaki oyuncunun tedaviyi reddettiği “Öleceksem genç öleyim, cesedim yakışıklı olsun” şeklinde bir espri yaptığı iddia edilmişti.

'TEDAVİM SÜRÜYOR'

Bodrum-Gümüşlük’teki evinde dinlenen Nejat İşler sağlığıyla ilgili açıklama yaptı.
“Karaciğerim iflas etmedi. Yorgunluk ve bitkinlik var. Sedef hastalığım da arttı. Tedavim İstanbul’da devam ediyor. Doktora düzenli görünüyorum, ilaçlarımı alıyorum. Tedaviyi reddetmek, erken ölmek gibi niyetim yok” dedi.

Bu arada Nejat İşler’in, Keremcem’in eski sevgilisi Belit Özükan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem