Necati Şaşmaz'dan eski sevgiliye cevap

Sürpriz bir nikâhla evlenen Necati Şaşmaz’la eşi Nagehan Kaşıkçı muratlarına erdi ancak eski sevgili Nur Fettahoğlu kerevete çıkamadı!İki yıl büyük aşk yaşadığı Şaşmaz’ın 12.12.2012 tarihindeki düğününden beri telefonlarını kapatan, kimselerle konuşmayan,

Necati Şaşmaz'dan eski sevgiliye cevap

Sürpriz bir nikâhla evlenen Necati Şaşmaz’la eşi Nagehan Kaşıkçı muratlarına erdi ancak eski sevgili Nur Fettahoğlu kerevete çıkamadı!

İki yıl büyük aşk yaşadığı Şaşmaz’ın 12.12.2012 tarihindeki düğününden beri telefonlarını kapatan, kimselerle konuşmayan, adeta sessizliğe gömülen Fettahoğlu, Mahidevran Sultan’ı canlandırdığı Muhteşem Yüzyıl dizisinden de 1 gün izin al dı. Necati Şaşmaz ise 20 yaşındaki üniversite öğrencisi eşiyle önceki akşam balayı tatili için Maldivler’e gitti. 

 
‘MUTLUYUZ, BİR ŞEY DUYMUYORUZ’  
 
Necati Şaşmaz’ın, eşi Nagehan Kaşıkçı’yla el ele geldiği Atatürk Havaalanı’nda yaptığı, “Çok mutluyuz. Tüm Türkiye inşallah mutluluğumuzu paylaşır. Gözümüz kör, kulağımız sağır, bir şey duymuyoruz” açıklamasıyla eski sevgilisi Nur Fettahoğlu’nun düğün günü Facebook’a yazdığı nota gönderme yaptığı öğrenildi. Fettahoğlu’nun Facebook sayfasına, “Görmek istemediklerine gözlerini kapatabilirsin, ama hissetmek istemediklerine kalbini kapatamazsın” yazdığı ortaya çıktı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler