Ne intihar ne de cinayet...

Van'ın Başkale İlçesi'ne bağlı Albayrak 3'üncü Hudut Piyade Birliği'nde görevli 3 asker belirlenemeyen bir nedenle zehirlendi.Askerlerden 1'inin kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği, 2'sinin ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Van'ın Başkale İlçesi

Ne intihar ne de cinayet...

Van'ın Başkale İlçesi'ne bağlı Albayrak 3'üncü Hudut Piyade Birliği'nde görevli 3 asker belirlenemeyen bir nedenle zehirlendi.

Askerlerden 1'inin kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği, 2'sinin ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
 
Van'ın Başkale İlçesi'ne bağlı Albayrak 3'üncü Hudut Piyade Birliği'nde sabah saatlerinde 3 asker aniden rahatsızlandı. Helikopterle Başkale Devlet Hastanesi'ne getirilen askerlerden F.E. yaşamını yitirirken, durumları ağırlaşan G.K. ve E.Ç. helikopterle Van YYÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altında olan askerlerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
 
Bir askerin ölümüne 2 askerin de ciddi şekilde rahatsızlanmasına, kullandıkları ilaç veya bir maddenin neden olduğu ileri sürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem