Nazmiye Demirel Hayatını kaybetti

Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel, bir süredir tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde 86 yaşında hayatını kaybetti.Eşinin vefatı üzerine hastaneye gelen Süleyman Demirel, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "65 senelik hayat arkadaşı

Nazmiye Demirel Hayatını kaybetti

Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel, bir süredir tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde 86 yaşında hayatını kaybetti.

Eşinin vefatı üzerine hastaneye gelen Süleyman Demirel, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "65 senelik hayat arkadaşımdı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok iyi mücadele etti ama olmadı. Başkent Üniversitesi Hastanesi değerli hekimine, Üniversite Rektörüne, Tıp Fakültesi dekanına ve bütün hekimlerine, bütün sağlık personeline minnet ve şükranlarımız vardır. 4,5 sene onu ayakta tuttular, Allah kendilerinden razı olsun" diye konuştu.

PROF. DR. MÜDERRİSOĞLU: KANDAKİ OKSİJEN AZALMASI VE KALP DURMASI SONUCUNDA 22.27 İTİBARIYLA HASTAMIZI KAYBETTİK

Nazmiye Demirel'in doktoru Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, yaptığı açıklamada, 2010 yılından buyana Nazmiye Demirel'in alzaymır hastalığı nedeniyle hastanede tedavi gördüğünü belirtirken, "Ancak bugün akşam üzeri gelişen kandaki oksijen azalması ve bilahare de kalp durması sonucunda, tüm müdahalelerin yapılmasına rağmen saat 22.27 itibarıyla hastamızı kaybettik. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler