Nazilerin ölüm listesi gün yüzünde

Türk Alman Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı (TAVAK) Genel Başkanı Prof. Dr. Faruk Şen, “Bu listeyi Alman derin devleti hazırladı. Belgede benimle birlikte 68 Türk bulunuyor” dedi. Faruk Şen, “Belirtilen dönemde Türkiye Araştırmalar Merkezi kurumunu y

Nazilerin ölüm listesi gün yüzünde

Türk Alman Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı (TAVAK) Genel Başkanı Prof. Dr. Faruk Şen, “Bu listeyi Alman derin devleti hazırladı. Belgede benimle birlikte 68 Türk bulunuyor” dedi. Faruk Şen, “Belirtilen dönemde Türkiye Araştırmalar Merkezi kurumunu yönetiyordum. Bu yüzden listede yer almam beni şaşırtmadı” diye konuştu.

MİT DE SORUŞTURMALI

Almanya’da yıllardır 80 kadar MİT mensubunun bulunduğunu belirten Şen, bunların Türklere yönelik bu cinayetlerin sorumlularını bulması gerektiğini söyledi. Listede Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Göçmen Meclisleri Birliği (LAGA) ve Köln Uyum Meclisi Başkanı Tayfun Keltek de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem