Narkotik köpeği Nil 120 kilogram esrar buldu

Edinilen bilgiye göre Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, kent merkezine uyuşturucu madde girmemesi için merkez Karatay ilçesinde yaptığı çalışma sırasında bir kamyoneti durdurdu.Araç

Narkotik köpeği Nil 120 kilogram esrar buldu

Edinilen bilgiye göre Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, kent merkezine uyuşturucu madde girmemesi için merkez Karatay ilçesinde yaptığı çalışma sırasında bir kamyoneti durdurdu.

Araçta arama yapan narkotik köpeği Nil, boş görünümlü kasaya tepki verdi. Bunun üzerine kasayı parçalayarak açan polis ekipleri, özel olarak paketlenmiş 120 kilo esrarı buldu.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler Murat K. (39) ve Cafer Tayyar K. (40), "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler