Muzdan çıkan örümcek dehşeti

Güney Londra’da yaşayan Taylor ailesi, evlerinde hiç beklemedikleri bir tehlikeyle kaşılaştı.Evin annesi Consi Taylor, eve yakın bir marketten aldığı muzu yerken üzerindeki küçük siyah noktaları fark etti. Independent gazetesinin haberine göre, ilk önce n

Muzdan çıkan örümcek dehşeti

Güney Londra’da yaşayan Taylor ailesi, evlerinde hiç beklemedikleri bir tehlikeyle kaşılaştı.

Evin annesi Consi Taylor, eve yakın bir marketten aldığı muzu yerken üzerindeki küçük siyah noktaları fark etti. Independent gazetesinin haberine göre, ilk önce noktaların küf olduğunu düşünen Taylor, daha sonra meyvenin etrafını saran örümcek ağını ve yere düşmeye başlayan örümcekleri fark etti.

Gördükleri karşısında dehşete düşen Taylor, muzun fotoğrafını çekerek incelenmesini istedi. İnceleme sonucunda Guinness Dünya Rekorları’nda en zehirli örümcek olarak sınıflandırılan Brezilya’ya özgür bir tür olduğu ortaya çıktı. Genellikle Güney Amerika’da muz ağaçlarında yaşayan örümcek ‘muz örümceği’ olarak da biliniyor. Örümcek zehriyle 2 saat için bir kişiyi öldürebiliyor.

Uzmanlar, Taylor ailesine derhal evlerini terk etmelerini tavsiye ederek evde ilaçlama çalışması başlattı. Büyük bir tehlike atlatan aile üç yaşındaki oğulları Benjamin ve üç aylık kızları Annabelle ile birlikte, ilaçlama sonlanana kadar 3 gününü bir otelde geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler