Mutlulukları boylarından büyük

Bartın'da boyları küçük ama yürekleri büyük Ayten Topal ve Ramazan Bulut, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. İkilinin düğünü renkli görüntülere sahne oldu.Akrabaları vasıtalarıyla tanıştıktan bir süre sonra birbirlerine aşık olan Ayten ve Ramaz

Mutlulukları boylarından büyük

Bartın'da boyları küçük ama yürekleri büyük Ayten Topal ve Ramazan Bulut, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. İkilinin düğünü renkli görüntülere sahne oldu.

Akrabaları vasıtalarıyla tanıştıktan bir süre sonra birbirlerine aşık olan Ayten ve Ramazan çifti, Bulut Düğün Salonunda muratlarına ererken, düğüne gelen davetliler mutlu ve sevimli çift ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde nikahı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın kıydı. Haziran ayında bir akraba vasıtasıyla tanıştıklarını belirten çift, "Birbirimizi sevdik ve mutluyuz. Hayatlarımızı birleştirmeye karar verdik. İnşallah mutluluğumuz daim olur" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem