Mutlu Kaya'ya İtalya'dan teklif!

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde eski erkek arkadaşı tarafından tabanca ile vurularak yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya, GATA’daki tedavisinin ardından şehre döndü. Hastaneden taburcu olduktan sonra müziğe devam etmek istediğini ifade eden Mutlu Kaya, “Gör

Mutlu Kaya'ya İtalya'dan teklif!

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde eski erkek arkadaşı tarafından tabanca ile vurularak yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya, GATA’daki tedavisinin ardından şehre döndü.

Hastaneden taburcu olduktan sonra müziğe devam etmek istediğini ifade eden Mutlu Kaya, “Görüşmelerim devam ediyor, İtalya’dan teklif geldi. Özellikle genç kızlar dikkat etsinler, ben dikkat ettim; ama şansım yoktu. Klip çekmek istiyorum. Beni arayıp sormadılar ama ben hiçbir şey demiyorum, ben zaten iyi olacağım herkes görecek. Beni beklesinler. Türkiye benim arkamda ben hayranlarımı çok seviyorum. Beni sürekli arayan hayranlarım oldu. Benim ailem çok duygusal, çok zorlu günler geçirdi. Şu anda iyiyim birkaç ay sonra daha iyi olacağım inşallah. Şu anda sadece fizik tedavi devam ediyor. Doktorlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem