Müteahhide kızdı, işçisini kurşunladı

İstanbul Kağıthane'de aralarında anlaşmazlık bulunan müteahhide sinirlenen şahıs, müteahhidin inşaatında çalışan işçiye ateş açtı. Olay anı ise bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.Olay, dün saat 13.00 sıralarında Kağıth

Müteahhide kızdı, işçisini kurşunladı

İstanbul Kağıthane'de aralarında anlaşmazlık bulunan müteahhide sinirlenen şahıs, müteahhidin inşaatında çalışan işçiye ateş açtı. Olay anı ise bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Kağıthane'de meydana geldi. İddiaya göre, aralarında anlaşmazlık bulunan müteahhide sinirlenen kişi, müteahhittin bina inşa ettiği sokağa geldi. Aracın camından, inşatta çalışan bir işçiye doğru ateş eden şahıs, ardından olay yerinden uzaklaştı. İnşaat işçisi saldırıdan yara almadan kurtulurken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sokağı trafiğe kapatarak incelemelerde bulundu. Kurşunların hedefi olan işçi ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olay anını gören esnaf Ramiz Özçayan, "Silahı otomobilin camından çıkardı, birkaç el ateş etti, ondan sonra da uzaklaştı. Beyaz bir arabaydı. Kaç kişilerdi görmedim. Olayda yaralanan olmadı" dedi.

Yaşanan olay sokakta bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem