Mustafa Sarıgül'e şok protesto

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Güngören'de seçim çalışmalarında bulundu. Güngören'deki bir işyerinin yetkililerini ziyaret etti.Burada bir süre yöneticilerle basına kapalı olarak görüşen Sarıgül, daha sonra çevredeki iş

Mustafa Sarıgül'e şok protesto

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Güngören'de seçim çalışmalarında bulundu. Güngören'deki bir işyerinin yetkililerini ziyaret etti.

Burada bir süre yöneticilerle basına kapalı olarak görüşen Sarıgül, daha sonra çevredeki işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti.

Sohbet esnasında bir grup Sarıgül'ü ıslıklı protesto etti. Protestocu grup " Milletimizin karnı bu tür propagandalara tok. CHP'yle bu milletin mayası uyuşmaz. Başörtülü deyip duruyorsunuz. Başörtüsünü siz yasaklamadınız mı? Ne konuşuyorsunuz. Güngören'i gezip gidersiniz. Burada ne işiniz var? Hadi ancak gidersiniz. Yürüyün gidin." dediler. Daha sonra alkışla protestolarına devam eden grup sessizce dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler