Mustafa Denizli fıkraya imza attı

 Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli ortağıyla sorun yaşayınca Çeşme'deki Captain Hotel ikiye bölündü. İki farklı isim verilen otele; iki ayrı kapıdan giriliyor, içeride de iki lobi varANLAŞMAZLIK ÇIKTIMustafa Denizli, 2010 yılında Bülent Çizmeci ile İzm

Mustafa Denizli fıkraya imza attı

 

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli ortağıyla sorun yaşayınca Çeşme'deki Captain Hotel ikiye bölündü. İki farklı isim verilen otele; iki ayrı kapıdan giriliyor, içeride de iki lobi var

ANLAŞMAZLIK ÇIKTI

Mustafa Denizli, 2010 yılında Bülent Çizmeci ile İzmir Çeşme'de otel açmıştı. Lüks bir işletme olan Captain Hotel kısa sürede yüksek bir doluluk oranına ulaştı ama ortakları arasında geçen kış anlaşmazlık çıktı.

CAPTAIN VE KONDO

 Taraflar finalde oteli ikiye böldü. Denizli'ye ait Captain Hotel sağ tarafa, Çizmeci'ye ait Kondo Suites de sol tarafa tabela astı. İki kapılı, iki lobili otele gelen müşteriler 'sözde' farklı, 'özde' aynı işletmede konaklıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem