Mustafa Ceceli ezan okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya’daki Huber Köşkü’nün bahçesinde sanatçılara ve sporculara iftar yemeği verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan konuklarla tek tek ilgilendi, sohbet etti. Konukları Erdoğan ile fotoğraf çektirdi. Ezanı

Mustafa Ceceli ezan okudu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya’daki Huber Köşkü’nün bahçesinde sanatçılara ve sporculara iftar yemeği verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan konuklarla tek tek ilgilendi, sohbet etti. Konukları Erdoğan ile fotoğraf çektirdi. Ezanı Mustafa Ceceli okudu.
 
GÜLBEN ERGEN’DEN GEREKSİZ TEPKİSİ
 
İftar davetine eşiyle birlikte katılan Gülben Ergen, geceden paylaştığı fotoğraf karelerinin altına yorumda bulundu. Kendisini eleştirenlere ‘komik ve gereksiz’ göndermesinde bulunan Gülben Ergen şunları yazdı: “Cumhurbaşkanı Erdoğan bir iftar yemeği verdi…Biz de davete katılanlardandık. Yazılan yorumlar, yapılan haberler bir kaç saat olmasına rağmen savaş alanı…Ne komik, ne gereksiz. Kavgaya ayıracağınız vakti ve enerjinizi daha faydalı işlere harcayın…”
 
gulben-ergen-ic.jpg
DAVETE KATILANLAR SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLDİ
 
İftara katılanlar arasında Alişan, Petek Dinçöz ve eşi Serkan Kodaloğlu, Sibel Can, Orhan Gencebay, Hande Yener, Işın Karaca ve Yavuz Bingöl vardı.
 
 HANDE YENER INSTAGRAM’DA ELEŞTİRİLDİ
 
Petek Dinçöz ve Hande Yener, iftar sonrası çekildikleri fotoğraflarını Instagram hesaplarından paylaştı. Giydiği kıyafet ile en çok dikkat çeken isim Hande Yener, “Hande Yener ve iftar. Çok tezat bir ikili olmuş”, “Hande Yener ve oruç?” gibi yorumlarla eleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem