Mustafa Balbay Silivri'den ayrıldı

Ergenekon davasında 34 yıl 8 ay hapisle cezalandırılan CHP Milletvekili Mustafa Balbay, talebi üzerine Silivri Cezaevinden Sincan Cezaevine nakil oldu. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin davaya ilişkin kararını açıklamasının ardından Adalet Bakanlığı Ce

Mustafa Balbay Silivri'den ayrıldı
Ergenekon davasında 34 yıl 8 ay hapisle cezalandırılan CHP Milletvekili Mustafa Balbay, talebi üzerine Silivri Cezaevinden Sincan Cezaevine nakil oldu.
 
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin davaya ilişkin kararını açıklamasının ardından Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne başvuran Balbay, ikametgahının Ankara olması, ailesi ve çocuklarının da kendisini daha kolay ziyaret edebilmesi için Sincan Cezaevine naklini istedi.
 
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Balbay'ın talebini kabul ederek naklini uygun buldu. Yazının Silivri 1 No'lu Cezaevinde kalan Balbay'a bildirilmesinin ardından, işlemler başlatıldı.
 
Silivri Cezaevinden alınan Mustafa Balbay, bu sabah Sincan L Tipi Cezaevine gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem