Müslüm Gürses hayranlarına müjde

Mart ayında hayata veda eden Müslüm Gürses'in vefatından 6 ay sonra piyasaya çıkan 'Baba Şarkılar' adlı albümü sert bir dille eleştiren yılların yapımcısı Muhteşem Candan'dan 'Müslümcüler'e müjde.'MÜSLÜM GÜRSES'E SAYGISIZLIK YAPILMIŞTIR'Arabeskin babasına

Müslüm Gürses hayranlarına müjde

Mart ayında hayata veda eden Müslüm Gürses'in vefatından 6 ay sonra piyasaya çıkan 'Baba Şarkılar' adlı albümü sert bir dille eleştiren yılların yapımcısı Muhteşem Candan'dan 'Müslümcüler'e müjde.

'MÜSLÜM GÜRSES'E SAYGISIZLIK YAPILMIŞTIR'
Arabeskin babasına 30'dan fazla albüm yapan Elenor Müzik'in sahibi Candan, şunları söyledi: 'Müslüm Gürses'e saygı albümü diye saygısızlık yapmışlar. Yeniden yorulmadan eski kayıtları koymuşlar. Benim elimde 4-5 tane Müslüm Gürses albümü çıkaracak kadar şarkı var. Hepsi hiçbir yerde yayınlanmamış eserler. Ben rahmetliye 2002 yılı öncesi kenarda tuttuğum her albüm için 500 bin mark verdim. Bütün hakları benim elimde bu şarkıların. Çok daha iyi albümlerle Müslüm Gürses'in anısını yaşatacağız.'

EN BABA MÜZE
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa'daki Müslüm Gürses Müzesi'nin açılışını yaptı. Müzede Gürses'e ait plak, tesbih, elbise ve ayakkabılar sergileniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler