Murat Nehri Kuruyor

Ağrı'da hava sıcaklıklarının artması nedeni ile Murat Nehri kuruma noktasına geldi. Özellikle bahar aylarında azgın sulara sahip olan nehirde şimdi çocuklar bile yüzebiliyor.Ağrı il merkezinden de geçerek Fırat Nehri'ne karışan Murat Nehri, kavurucu sıcak

Murat Nehri Kuruyor

Ağrı'da hava sıcaklıklarının artması nedeni ile Murat Nehri kuruma noktasına geldi. Özellikle bahar aylarında azgın sulara sahip olan nehirde şimdi çocuklar bile yüzebiliyor.

Ağrı il merkezinden de geçerek Fırat Nehri'ne karışan Murat Nehri, kavurucu sıcaklar nedeni ile kurumaya başladı. Su seviyesinin oldukça düştüğü nehir, şimdiki görüntüsü ile görenleri oldukça şaşırtıyor.

 Her yıl birçok insanın hayatını kaybettiği Murat Nehri'ni ilk defa bu kadar düşük seviyede gördüklerini belirten vatandaşlar, azgın sulardan eser kalmadığını, çocukların bile sularda rahatça yüzebildiğini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem