Murat Göğebakan Trabzon'da

Giresun Görele'de bu yıl dokuzuncusu yapılan Kemençe ve Horon Günleri’ne katılmak üzere gelen Anadolu Rock Müziğinin sevilen ismi Murat Göğebakan konser öncesi Trabzon Hacı Erenler Baklava ve Pasta Tatlı Dünyası’na uğradı.Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağl

Murat Göğebakan Trabzon'da

Giresun Görele'de bu yıl dokuzuncusu yapılan Kemençe ve Horon Günleri’ne katılmak üzere gelen Anadolu Rock Müziğinin sevilen ismi Murat Göğebakan konser öncesi Trabzon Hacı Erenler Baklava ve Pasta Tatlı Dünyası’na uğradı.


Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Söğütlü beldesindeki Hacı Erenler Baklava ve Pasta Tatlı Dünyası sahibi Mustafa Eren’in samimi arkadaşı Göğebakan, “Mustafa abi bu işi iyi biliyor, baklavaları Türkiye değil Uluslararası piyasada bile tüketilmekte. Benim aklıma baklava denildiği zaman burası gelir” dedi.


Daha sonra Göğebakan mekan içerisinde dolaşarak, oradaki vatandaşlarla ile bir süre sohbet etti.

 

20130707aw000077_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler