Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çocuk istiyor

Türkiye’nin son dönemlerde çıkışı süren ses sanatçısı Murat Dalkılıç iki gün ara ile ikinci düğününü İzmir’de gerçekleştirdi. Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç evlilik törenlerini yerine balayı heyecanı başladı. Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur lüks çipleri

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çocuk istiyor

Türkiye’nin son dönemlerde çıkışı süren ses sanatçısı Murat Dalkılıç iki gün ara ile ikinci düğününü İzmir’de gerçekleştirdi. Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç evlilik törenlerini yerine balayı heyecanı başladı. Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur lüks çipleriyle birlikte İzmir’in Çeşme ilçesine giderek tatillerine başladı. Kuş adasına gidecekleri öğrenilen Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’un tatilden hiç dönmek istemedikleri öğrenildi. Yaparaziye konuşan çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Murat Dalkılıç, “ Çok güzel bir balayı geçireceğiz ve sürprizlerle döneceğiz.”dedi. Murat Dalkılıç’ın sürprizle döneceğiz demesi akıllara ise “acaba çiftler çocuk yapma planları erken mi düşünüyorlar?”sorusunu akıllara getirdi. Merve Boluuğur, Yaparazi’nin bu sorusuna kaçamak cevap verse de onunda çok heyecanlı olduğu ve çocuk istediği dikkatlerden kaçmadı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem