Müracaat savcısı kendini vurdu

Gaziosmanpaşa Adliyesi'nde, Müracaat Savcısı O. O. (38), odasında bir zanlının ifadesini aldığı sırada düzelttiği belindeki tabancasının ateş alması yüzünden kaza ile kendini vurdu. Olay bugün saat 13. 15 sıralarında meydana geldi. Kasığına isabet eden ku

Müracaat savcısı kendini vurdu

Gaziosmanpaşa Adliyesi'nde, Müracaat Savcısı O. O. (38), odasında bir zanlının ifadesini aldığı sırada düzelttiği belindeki tabancasının ateş alması yüzünden kaza ile kendini vurdu.

Olay bugün saat 13. 15 sıralarında meydana geldi. Kasığına isabet eden kurşun ile yaralanan Savcı O. O. , adliyedeki görevlilerin çağırdığı ambulans ile yakındaki özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tedaviye alınan O. O. 'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. O. O. polise verdiği ilk ifadesinde "Belimdeki silahı düzeltiyordum. Birden ateş aldı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem