Münevver cinayeti sonuçlandı

3 Mart 2009’da Münevver Karabulut’un 17 yaşındayken başı kesilerek öldürülmesiyle ilgili dava karara bağlandı. Baba Nida Garipoğlu beraat ederken Cem Garipoğlu'nun annesi ve amcasına 3'er yıl hapis cezası verildi.197 GÜN SONRA YAKALANMIŞTICem Garipoğlu, 3

Münevver cinayeti sonuçlandı

3 Mart 2009’da Münevver Karabulut’un 17 yaşındayken başı kesilerek öldürülmesiyle ilgili dava karara bağlandı. Baba Nida Garipoğlu beraat ederken Cem Garipoğlu'nun annesi ve amcasına 3'er yıl hapis cezası verildi.
197 GÜN SONRA YAKALANMIŞTI

Cem Garipoğlu, 3 Mart 2009'da işlediği cinayetin ardından 197 gün boyunca firari olarak saklandı.
24 YIL HAPİS CEZASI

Davanın 14 Ekim tarihli son duruşmasında savcı mütalaasını açıklamış Cem Garipoğlu'nun "Tasarlayarak, canavarca hisle adam öldürmek" suçundan 18 ile 24 yıl arasında ağır hapis cezasıyla cezalandırılmasını istemişti. Garipoğlu suç tarihinde 18 yaşından küçük olduğu için TCK'da bu tür suçlar için öngörülen "ağırlaştırılmış müebbet hapis" cezası verilemiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem