Müjde Hanım'a hayırlı rüyalar

Beyaz TV'de önceki gece "Sağduyu" programına konuk olan Egemen Bağış, çok saygı duyduğu Ajda Pekkan'ın övgü dolu cümlelerinin kendisini mahçup ettiğini söyledi. Bakan Bağış, Kral TV Müzik Ödülleri gecesinde Müjde Ar'ın "Dün gece bir rüya gördüm. Aysel ban

Müjde Hanım'a hayırlı rüyalar

Beyaz TV'de önceki gece "Sağduyu" programına konuk olan Egemen Bağış, çok saygı duyduğu Ajda Pekkan'ın övgü dolu cümlelerinin kendisini mahçup ettiğini söyledi. Bakan Bağış, Kral TV Müzik Ödülleri gecesinde Müjde Ar'ın "Dün gece bir rüya gördüm. Aysel bana cennetten seslendi. Orada hiç siyasetçi yokmuş" diyerek başladığı konuşmasıyla ilgili de şöyle konuştu:

O GENÇLERİMİZİN RÜYALARINDA HER ZAMAN OLMUŞTUR

"Sanırım Müjde Hanım hane içi bir mesaj vermek istedi. Onun hayat arkadaşı Ercan Karakaş da bir siyasetçidir. Her ne kadar Karakaş'ı çakma Gandi yeterince sosyal demokrat bulamadığı için CHP saflarına almadı. Ama ne hikmetse Sinan Aygün gibi, Mehmet Haberal gibi sosyal demokratlıkla yakından uzaktan alakası olmayanları CHP'ye doldurdu. Herhalde o gün Müjde Hanım'ın Ercan beyle evde bir tartışmaları oldu ki, ona bir mesaj vermek için annesinin rüyasını bahane ederek cennette siyasetçi yok dedi. Müjde hanıma daha hayırlı rüyalar temenni ediyorum. O bizim gençlerimizin rüyalarında her zaman olmuştur."

Müjde Ar ise "Hiçbir cevabım yok. Açıkçası Bağış'ın ne dediğini takip etmiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler