Müjdat Gezen'den Erdoğan'a ilginç hitap!

 Halk TV Ödül Törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanısıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül de katıldı. Sarıgül, Kılıçdaroğlu ile aynı masada oturdu.İŞTE O ŞOK SÖZLERGezen, ödülü aldıktan sonra, "Ödülümü Sayın Başbak

Müjdat Gezen'den Erdoğan'a ilginç hitap!

 Halk TV Ödül Törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanısıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül de katıldı. Sarıgül, Kılıçdaroğlu ile aynı masada oturdu.

İŞTE O ŞOK SÖZLER

Gezen, ödülü aldıktan sonra, "Ödülümü Sayın Başbakan'a ithaf etmek istiyorum, Recoş sana sonsuz teşekkürler." dedi.

Gezen'in, Başbakan Erdoğan'a yönelik hitap şekli sosyal medyada büyük tepki aldı.

Sanatçı ; "Ödülümü Sayın Başbakan'a ithaf etmek istiyorum. Eğer o olmasaydı Gezi olayları olmayacaktı, Gezi olayları olmasaydı Halk TV bu kadar patlamayacaktı, Halk TV patlamasaydı ben orada olmayacaktım. Sana sonsuz teşekkürler." şeklindeki sözlerinin ardından ödülünü aldı. Ayrıca törende birçok gazeteci, televizyoncu, sanatçı ve oyuncuya ödül verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem