Mühürlenen çöp tesisi yeniden açıldı!

Giresun'un Görele ilçesi Çavuşlu beldesinde 2014 tarihinde resmi açılışı yapılan ve yapımının gündeme geldiği günden bugüne kadar hep tartışmaların odağında olan Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi bir mühürlenip bir açılıyor.    Ordu Bölge İdare Mahke

Mühürlenen çöp tesisi yeniden açıldı!
Giresun'un Görele ilçesi Çavuşlu beldesinde 2014 tarihinde resmi açılışı yapılan ve yapımının gündeme geldiği günden bugüne kadar hep tartışmaların odağında olan Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi bir mühürlenip bir açılıyor. 
 
Ordu Bölge İdare Mahkemesi’nin kararıyla Çavuşlu Belde Belediyesi ekipleri tarafından önceki gün mühürlenen tesis, Giresun Valisi Hasan Karahan’ın girişimleri sonrasında mührü sökülerek yeniden çalışmaya başladı. 
 
Mührün sökülmesiyle birlikte Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, gerekli tutanakların tutulduğunu ve savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
 
Seçmenine sitem eden Çavuşlu Belediye Başkanı Arslan, konuya Çavuşlu halkının sahip çıkmadığını belirterek “Eğer Çavuşlu halkı benimle beraber olsaydı, bu gün bu durumla karşı karşıya gelmeyecektik. Kanunlar çerçevesinde bir mahkeme kazandım iptal ettiler, onlar mahkeme kazandı, temyize gittik. Ankara Danıştay’dan karar geldi. Ordu Bölge İdare Mahkemesi kararı vermiş. Ben bu karar doğrultusunda burayı mühürledim. Biz kanunlara saygılıyız biz burada yasadışı bir şey yapmıyoruz” dedi.
 
20160204aw651152_01.jpg
 
20160204aw651152_02.jpg
 
20160204aw651152_03.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem