Mühendisin katil zanlısı yakalandı

İstanbul'da öldürülen İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiye mühendisi Murat Usluoğlu'nun katil zanlısı gözaltına alındı. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiye mühendisi Murat Usluoğlu'nu 24 Aralık 2015 günü saat 06.00 sıralarında Gaziosmanpaşa'da bıçaklanarak ö

Mühendisin katil zanlısı yakalandı

İstanbul'da öldürülen İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiye mühendisi Murat Usluoğlu'nun katil zanlısı gözaltına alındı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiye mühendisi Murat Usluoğlu'nu 24 Aralık 2015 günü saat 06.00 sıralarında Gaziosmanpaşa'da bıçaklanarak öldüren şahıs gözaltına alındı. Olaya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, İzmit Körfez Köprüsü inşaatında mühendis olarak çalışan maktulün olay günü işe gitmek için ikametinden çıktığı, aynı binada oturan başka bir vatandaş tarafından merdivenlerde yatar vaziyette bulunduğu, şahsın haber verdiği ve olay yerine gelen polisler ile birlikte maktulün bulunduğu yere en yakın dairenin kapısının çalındığı, daireden çıkan makulün eşi İ.B.U. ile birlikte 112 ekiplerince şahsı hastaneye intikal ettirdikleri anlaşılmıştır. Bahse konu olay ile ilgili olarak İ.D. (35) isimli erkek şüpheli 29.12.2015 tarihinde yakalanmış, 30.12.2015 günü adli makamlara sevk edilmiştir" denildi.

Öte yandan zanlının binaya giriş çıkış anı ise güvenlik kameralarına yansırken, zanlının rahat tavırları dikkat çekti. Binaya girdiği sırada havanın karanlık olduğu gözlenirken zanlının çıkış anında ise havanın aydınlanmış olduğu görülüyor.

Mühendisin katil zanlısı yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem