Müge Anlı sonunda isyan etti!

Müge Anlı, canlı yayında açıkladı... ATV'nin sevilen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada adına açılan sahte hesaplarla ilgili bir açıklama yaptı.  'BANA AİT HESAP YOK!' Canlı yayında konuşan Anlı, k

Müge Anlı sonunda isyan etti!
Müge Anlı, canlı yayında açıkladı...
 
ATV'nin sevilen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada adına açılan sahte hesaplarla ilgili bir açıklama yaptı. 
 
'BANA AİT HESAP YOK!'
 
Canlı yayında konuşan Anlı, kendi ismine açılan hesaplardan rahatsız olduğunu söyledi: "Sosyal medyada Müge Anlı adıyla açılan hiçbir hesap bana ait değildir. Facebook ve Twitter'da hesabım yok."
 
'FAN SAYFALARI AYRI BİR ŞEY'
 
Programın izleyicilerinin oluşturduğu hayran sayfalarını ayrı tuttuğunu belirten Anlı, şöyle konuştu: "Fan sayfalarında kocaman harflerle 'Bu, Müge Anlı'nın fan'ları tarafından açılmıştır' yazıyor. Bu sayfaları izleyicilerimiz kuruyor; burada yapılan yorumlar da yine benim bilgim dışında. Bizim tepki gösterdiğimiz sayfalar ise; benim ve Avukat Rahmi Bey'in (Özkan) ağzından bir şeyler yazılan sahte sayfalar. Bu sözler bize ait değil. İzleyiciler, bu sayfalarda yazan hiçbir şeye itibar etmemeli."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem