Müge Anlı özür diledi!

Van depreminin ardından sarf ettiği sözler nedeniyle gündeme oturan ünlü televizyoncu Müge Anlı katıldığı bir programda o sözleri için özür diledi.Atv ekranlarında Van depremi ile ilgili olarak söylediği sözler çok büyük tepkilere neden olan ünlü televizy

Müge Anlı özür diledi!

Van depreminin ardından sarf ettiği sözler nedeniyle gündeme oturan ünlü televizyoncu Müge Anlı katıldığı bir programda o sözleri için özür diledi.

Atv ekranlarında Van depremi ile ilgili olarak söylediği sözler çok büyük tepkilere neden olan ünlü televizyoncu Müge Anlı, dün akşam Radyo Kuzey'de Atilla Güner'in konuğu oldu. Müge Anlı önceki konuşmalarının aksine bu kez geri adım attı ve özür diledi.

İŞTE CANLI YAYINDAKİ O SÖZLER


"YANLIŞ ALGI NEDENİYLE ÜZÜLENLER OLDUYSA ÖZÜR DİLERİM"

Müge Anlı, Van depremiyla ilgili yorum yapmak isterken sarf ettiği, "Çocuğa taş verip attırıyorlar, dağda kuş gibi askerimizi vurduruyorlar. Sonra bir şey olduğunda gel Mehmetçik, gel polis diye yardım istiyorlar. Herkes haddini bilecek " sözlerine açıklık getirdi. Anlı, "Yanlış algı nedeniyle üzülenler olduysa özür dilerim. Saygıyla önlerinde eğilirim" dedi.

İşte Anlı'nın programdaki o açıklamaları:

"Battaniyeler alıp, belediyelerle ulaştıran benim.Oradaki tüm kamu görevlileri enkaz kaldırma çalışmalarına katıldı. Biz de yakın olsak biz de giderdik. O insanların kıymetini bilelim. Kıymet bilelim. Benim ağzımdan sensin, benim, sizsiniz, bizsiniz gibi bir şey çıkmamıştır. Olay çok taze insanlar bunu kamuoyu vicdanında değerlendirecektir.
Bunların benim başıma gelmesi bir ironi herhalde

Her zaman sizin ifade ettiklerinizle algı aynı olmuyor. Gerçekten alınan varsa özür dilerim. Benim izleyicim beni zaten biliyor. Yanlış anlayan varsa samimi olarak özür dilerim.Saygıyla önlerinde eğilirim. Bunların benim başıma gelmesi bir ironi herhalde.

Ben hiç kimse için bunu dilemem. Oradaki 3 saatlik programdan 2-3 dakikayı alırsanız... Bunu hümanizm açısından ele alırsanız ben de bir insanım... Ben çok üzüldüm, yine de kişisel üzüntümü arka planda tutuyorum. Ben o insanlarla her gün beraberim. Oradaki dramı biliyorum. Herkesin tek istediği rahat ve huzurlu bir hayat... Bu ülkedeki eleştirileri alacak en son kişi ben olmalıydım.
Bazen algı kelimelerin önüne geçiyor

Bazen algı kelimelerin önüne geçiyor. Kelimelerin belli bölümü seçilirse.... Benim zaten hiçbir kelimem siz diye olmaz, hep "biz" diyorum. Ben kendimi de işin içine katmışım.

Yargısız infaz yapmadan dinleyin... Bu sözün nereye gittiği belli. Hadlerini bilsinler sözü terör örgütüne gidiyor. Gerçekten en çok üzüldüğüm konu; bu sen bunu dedin, hayır demedin tartışması yapılacak gün değil... Van depremi için programımda da kampanyalar yaptım. Battaniye, kazak topladım. Benim gibi Türkiye'nin dört bir yanını kucaklayan biri, bu sözleri söyleyemez. Ben "bakın kıymet bilelim" dedim. Oradaki tüm kamu görevlileri enkaz kaldırma çalışmasına katıldı. Ama güvenlik görevlilerinin de kıymetini bilelim dedim.
Bana bunlar kasıtlı yapılıyor

Bana bunlar kasıtlı yapılıyor. İnsanlar bunu kamuoyu vicdanında değerlendirecek. Beni sırf bu tutumumdan dolayı seven, destekleyen insanlar var.

Demek ki her zaman anlattıklarınızla, algı aynı olmuyor. Bunun için kırılan varsa, özür dilemek değil, ama onun önünde saygıyla eğilirim.
Samimi olarak özür dilerim

İki gündür insanlar, deprem bölgesinden bile arayıp, "senin arkandayız" diyenler var. Benim seyircim beni bilir. Hiç tanımayanlar tersini anlamak istiyor. Buna rağmen üzülen varsa, benim seyircim çok üzüldü, oyüzden onlardan özür dilerim. Yanlış anlayan varsa, onlardan da samimi olarak özür dilerim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler