Müdür göreve krizle başladı!

Genel müdürlük binasındaki törene İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Emniyet Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Kırıkkale eski Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Jandarma Genel Komutanı Necdet Özel ile çok sayıda bürokrat

Müdür göreve krizle başladı!

Genel müdürlük binasındaki törene İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Emniyet Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Kırıkkale eski Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Jandarma Genel Komutanı Necdet Özel ile çok sayıda bürokrat katıldı. Törende kameramanlar ve tören amiri arasında da kısa süreli bir gerginlik oldu. Tören amirinin, basına ayrılan yerde duran kameraman ve muhabirlere “Çıkın buradan” demesi üzerine tartışma çıktı.

Tören amirine tepki gösteren kameramanlar, kameralarını yere bıraktı. Tören alanını terk etmeye başlayan basın mensuplarını Kılıçlar ve Bakan Şahin ikna etmeye çalıştı. Ancak bazı basın mensupları, kısa bir görüntü aldıktan sonra, töreni protesto ederek ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem