Morgan Freeman'ın ilişki yaşadığı torunu öldürüldü

Gelen bir ihbar üzerine sabaha karşı saat 3 sularında Manhattan'daki olay yerine giden polis E'Dena Hines'ın cansız bedenini Washington Heights'ta yaşadağı apartmanın önündeki kaldırımda buldu. Birden çok bıcak darbesi aldığı belirtilen Hines'ın eski sevg

Morgan Freeman'ın ilişki yaşadığı torunu öldürüldü

Gelen bir ihbar üzerine sabaha karşı saat 3 sularında Manhattan'daki olay yerine giden polis E'Dena Hines'ın cansız bedenini Washington Heights'ta yaşadağı apartmanın önündeki kaldırımda buldu.

Birden çok bıcak darbesi aldığı belirtilen Hines'ın eski sevgilisi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Polis Hines'ın sevgilisini kaldırımda korkmuş bir halde şeytan kovalarken buldu. Bazı görgü tanıklarıysa katil zanlısının "Hz. İsa doğdu" diye bağırdığını ifade etti. 30 yaşındaki adam, psikiyatrik değerlendirme için hastaneye götürüldü.

10 YIL İLİŞKİ YAŞADILAR

Freeman'ın ilk eşi Jeanette Adair Bradshaw'un torunu olan Hines, ünlü aktör ve ikinci eşi Myrna Colley-Lee tarafından büyütüldü. 2009 yılında Freeman'ın üvey torunuyla 10 yıldır aşk yaşadığı ve evlenecekleri ileri sürülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler