Molotof kokteylli saldırı!

Çevreye ve etraftaki ev ve iş yerlerine molotof kokteyli, havai fişek ve ses bombalarıyla saldıran grup, bir iş yerini de yakmak istedi. Çıkan olaylarda biri üniversite öğrencisi 3 şüpheli gözaltına alındı.Terör örgütü yandaşları, Karayolları Mahallesi'nd

Molotof kokteylli saldırı!

Çevreye ve etraftaki ev ve iş yerlerine molotof kokteyli, havai fişek ve ses bombalarıyla saldıran grup, bir iş yerini de yakmak istedi. Çıkan olaylarda biri üniversite öğrencisi 3 şüpheli gözaltına alındı.

Terör örgütü yandaşları, Karayolları Mahallesi'nde olay çıkardı. Örgüt yandaşları çevrede güvenlik önlemi alan Çevik Kuvvet polisine havai fişek ve molotof kokteylleriyle saldırdı. Pazar tahtalarını ateşe verip, çöp konteynırlarını deviren eylemciler yola barikat kurdu.

Çevreye zarar veren eylemciler bir iş yerini de ateşe vermek istedi. Molotof kokteyllerinden nasibini alan ve alev alev yanan bir iş yerine ilk müdahaleyi iş yerinin bir üst katında oturan ev sahibi taslarla su dökerek, yaptı. Yangın Toplumsal Müdahale Aracı'ndan (TOMA) sıkılan tazyikli su ile söndürüldü.

Göstericiler ile polis arasında kovalamaca ara sokaklara kadar sürdü.

ŞÜPHELİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
Polis ekipleri çıkan olaylarda 3 kişiyi gözaltına alırken, bir şüphelinin İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (İTÜ) öğrenci olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem