Molotof atan çocukları vurdu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir otele molotofkokteyli atılması sonrası otel görevlisinin pompalı tüfekle ateş etmesiyle molotofkokteyli attığı öne sürülen 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Ulucami karşısında bulunan Divan Oteline kimliği belirsiz

Molotof atan çocukları vurdu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir otele molotofkokteyli atılması sonrası otel görevlisinin pompalı tüfekle ateş etmesiyle molotofkokteyli attığı öne sürülen 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Ulucami karşısında bulunan Divan Oteline kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından molotofkokteyli atıldı. Molotofkokteyli atılması üzerine bir otel görevlisi pompalı tüfekle, molotofkokteyli atan kişilere ateş açtı.Olayda, K.E ve O.D. isimli yaşları küçük iki kişi bacaklarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden, saçma isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin patlamamış el yapımı patlayıcı bulması üzerine, çağrılan bomba imha uzman ekipleri olay yerine gelerek patlayıcıyı aldı. Otele ait güvenlik kamerası kayıtlarına el koyan polisler olay ile ilgili soruşturma başlattılar.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem