MOBESE protokole ceza yağdırdı!

Ankara'da MOBESE kameralarından Emniyet Genel Müdür Yardımcısı, Vali Yardımcısı, Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli şube müdürleri ve pek çok polise trafik kuralı ihlallerinden dolayı ceza yazıldı.Emniyet kemeri takmayan, seyir halinde cep telefonu ile k

MOBESE protokole ceza yağdırdı!

Ankara'da MOBESE kameralarından Emniyet Genel Müdür Yardımcısı, Vali Yardımcısı, Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli şube müdürleri ve pek çok polise trafik kuralı ihlallerinden dolayı ceza yazıldı.

Emniyet kemeri takmayan, seyir halinde cep telefonu ile konuşan, hız ve kural ihlali yapan polis ve protokol üyeleri de MOBESE kameralarıyla tespit edildi.

Teknolojinin gelişmesiyle trafiğin kontrolünde de kullanılmaya başlanan görüntü sistemleriyle vatandaşlara trafik ihlallerinden ceza yazılırken, bu cezalar görüntülerle de destekleniyor.

Sürücülerin bazıları MOSEDEN gelen cezalardan şikayetçi olsa da güvenli trafik için kameralı sistemlerin kullanımı da artıyor. Kameralı sistemler ise kim olduğunu ayırt etmeksizin kural ihlali yapan herkesi tespit ediyor.

Bu çerçevede başkentte Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile Vali Yardımcısı, Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli şube müdürleri ve pek çok polise ceza yazıldı.

Cezaların tebliği için PTT'ye verilmesi gereken ücrete ilişkin ödenek sağlanınca şubattan beri gönderilemeyen trafik ceza makbuzları, kural ihlali gerçekleştiren tüm sürücülere postalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem