MİT'le 2.5 saat daha!

MİT Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan, ilgili bakanlar ve yüksek yargı üyelerini ağırladı. Erdoğan ve beraberindekiler 2.5 saat daha MİT Müsteşarlığı'nda kaldı.MİT Müşteşarlığında devlet erkanına yönelik yapılan bilgilendirme toplantısı sona er

MİT'le 2.5 saat daha!

MİT Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan, ilgili bakanlar ve yüksek yargı üyelerini ağırladı. Erdoğan ve beraberindekiler 2.5 saat daha MİT Müsteşarlığı'nda kaldı.

MİT Müşteşarlığında devlet erkanına yönelik yapılan bilgilendirme toplantısı sona erdi.

Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren toplantının sonunda, toplantının içeriğine ilişkin yazılı bilgilendirme yapıldı.

MİT'in kuruluşunun 85. yıl dönümü vesilesiyle planlanan etkinlikler çerçevesinde MİT Müsteşarlığı ana binasında bugün saat 17.30'da devlet erkanının katılımıyla tören düzenlendiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan ilgili bakanlar, askeri erkan ve yüksek yargı başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 85. yıl özel sinevizyon gösterimi yapılmıştır.

MİT Müsteşarı ile Sayın Başbakan ve Sayın Cumhurbaşkanının konuşmalarıyla devam eden tören, düzenlenen kokteylin ardından sona ermiştir.''

Toplantının ardından Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin yaklaşık 2,5 saat daha MİT Müsteşarlığında kaldı.

Erdoğan ve beraberindekiler, saat 21.30'da kampüsten çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem