MİT yeni eleman alacak!

Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı, Arapça, Farsça veya İngilizce bilen yabancı dil uzmanı alımı yapacak. Yabancı dil uzmanı alımı için 30 Temmuz - 23 Ağustos tarihleri arasında “www.mit.gov.tr” internet sitesinden ilan yayımlanacak ve başvurular da

MİT yeni eleman alacak!
Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı, Arapça, Farsça veya İngilizce bilen yabancı dil uzmanı alımı yapacak. Yabancı dil uzmanı alımı için 30 Temmuz - 23 Ağustos tarihleri arasında “www.mit.gov.tr” internet sitesinden ilan yayımlanacak ve başvurular da bu adres üzerinden online olarak yapılacak.
 
Başvuruda bulunacak adayların Arapça, Farsça veya İngilizce dillerinde okuduğunu ve dinlediğini anlama, yazma, konuşma ve çeviri becerilerine iyi derecede sahip olması gerekiyor. Arapça ve Farsça dillerinde en az lise ve dengi okul mezunları, İngilizce dilinde ise İngiliz dili ve Edebiyatı, Amerikan kültürü ve edebiyatı, İngilizce mütercim-tercümanlık, İngilizce öğretmenliği, İngiliz dilbilimi veya İngilizce çeviri bilim bölümlerinin birinden lisans mezunu olan başvurular değerlendirmeye alınacak. Yabancı dil uzmanı olarak alınacakların taşıması gereken şartlar da teşkilatın internet sitesinde yayınlanacak ilanda detaylı olarak açıklanacak. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem