MİT görüşmelerinde ilginç tepki

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Kanununda değişiklik öngören MİT Kanun Teklifi görüşmelerine TBMM Genel Kurulu’nda başlandı.AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin ve Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu’nun teklifi olan ve özellikle muhalefetin te

MİT görüşmelerinde ilginç tepki

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Kanununda değişiklik öngören MİT Kanun Teklifi görüşmelerine TBMM Genel Kurulu’nda başlandı.

AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin ve Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu’nun teklifi olan ve özellikle muhalefetin tepkisine yol açan 15 maddelik Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin görüşmeleri öncesinde muhalefet partilerinin itirazı üzerine usul tartışması açıldı. Teklifin komisyona geri gönderilmesini isteyen ve CHP adına söz alan Kamer Genç’in konuşması esnasında emekli Tümgeneral AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili Şirin Ünal, oturduğu sırada arkasını dönerek Kamer Genç’e tepki gösterdi. Muhalefet sıralarından gelen tepki üzerine Meclis Başkanvekili Meral Akşener, “Oğlumun dışında bugüne kadar kimsenin oturuşuna, kalkışına karışmadım. Nasıl medeni olunacağını çerçevesinde bir anne olarak ona karıştım, başkasına karışmıyorum” dedi. Usul tartışmalarının ardından teklifin tümü üzerinden görüşmelere başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem