Mısırlıya ağla Somalıyı salla!

Türkiye gündeminde yoğun olarak yerini koruyan Soma'daki kömür faciası olayında en çok konuşulan siyasi olay ise; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu.Soma ziyareti sırasında halk tarafından büyük tepki ile karşılaşan Erdoğan bir anda neye uğradığını şaşırı

Mısırlıya ağla Somalıyı salla!

Türkiye gündeminde yoğun olarak yerini koruyan Soma'daki kömür faciası olayında en çok konuşulan siyasi olay ise; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Soma ziyareti sırasında halk tarafından büyük tepki ile karşılaşan Erdoğan bir anda neye uğradığını şaşırırken Soma sokaklarında yürüyemedi. 1500 koruması ile birlikte caddede yürüdüğü sırasında bir anda Soma halkı üzerine yürüyen Başbakan bölgede bulunan bir markete sığındı. Bu esnada da bir kişiyi de darp etmesi ise gündemde bomba etkisi yarattı.

Bu olayların ardından konuşulan diğer olay ise Başbakan Soma'da hayatını kaybeden işçilerin sayısını halka duyururken oldu. Basın karşısına çıkan Erdoğan, ölen işçilerin o günkü sayısını verirken "285 işçi öldü kader" demesi bir anda gözleri üzerine çekti. Vatandaşlar ve sanal ortamda "Mısırlı Esma'ya ve Nursi'ye ağlayan başbakan kendi ülkesinde ölen işçilerine ağlamıyor. Bu böyle olmaz."diyerek tepkileri üzerine çekti.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem