Mısır'dan Türkiye'ye vize şoku
Mısır yönetiimi, devrik lider Hüsnü Mübarek döneminde uygulamaya koyulan sınırda vize alma kolaylığı sağlayan prosüdürü, Türk vatandaşları için tek taraflı iptal etti.Başta Türkiye'den olmak üzere çeşitli ülkelerden Mısır'a gelmek isteyen Türk vatandaşlar
Yayınlanma:
Mısır yönetiimi, devrik lider Hüsnü Mübarek döneminde uygulamaya koyulan sınırda vize alma kolaylığı sağlayan prosüdürü, Türk vatandaşları için tek taraflı iptal etti.
Başta Türkiye'den olmak üzere çeşitli ülkelerden Mısır'a gelmek isteyen Türk vatandaşları, pasaportlarında vize olmadığı için uçağa kabul edilmedi. Mısır daha önce de Suriye, Filistin ve Yemen vatandaşları için sınırdan vize alma kolaylığını tek taraflı kaldırmıştı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Gündem