Mısır darbesinin 2. yıl dönümüne sanal saldırı

Cyber-Warrior Akıncılar hack grubu, Mısır darbesinin 2. yıl dönümünde ülkeye ait çok sayıda özel ve kamu kurum ile kuruluşları ve Kahire Uluslararası Havalimanı ağ sistemlerine saldırı gerçekleştirdi.Mısır'da demokratik seçimlerle göreve gelen ilk cumhurb

Mısır darbesinin 2. yıl dönümüne sanal saldırı

Cyber-Warrior Akıncılar hack grubu, Mısır darbesinin 2. yıl dönümünde ülkeye ait çok sayıda özel ve kamu kurum ile kuruluşları ve Kahire Uluslararası Havalimanı ağ sistemlerine saldırı gerçekleştirdi.

Mısır'da demokratik seçimlerle göreve gelen ilk cumhurbaşkanını 3 Temmuz 2013 günü kanlı askeri darbe ile deviren cuntacılara karşı olduğunu göstermek amacıyla Cyber-Warrior Akıncılar hack grubu ülkeye ait çok sayıda özel ve kamu kurum ile kuruluşları ve Kahire Uluslararası Havalimanı ağ sistemlerine saldırı gerçekleştirdi. Cyber-Warrior Akıncılar'ın, sabah saat 09.00'da Kahire Uluslararası Havalimanı ağ sistemlerine sızarak hizmetin bir süre aksamasına neden olduğu ve sistemleri eski haline getirmek için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

"BİZ OSMANLI'YIZ"

Cyber-Warrior Akıncılar, sitelere koydukları metinde, "Rabia Katliamı 2. yıl dönümünde satılmış darbeci Sisi ve çetelerinin elleri ile vurulan şehitlerimizin kanı için hiçbir yerde peşinizi bırakmayacağız. Sanalı sana ve çetelerine dar edeceğiz. Bütün sistemleriniz açık hedefimizdedir. Döktüğünüz masum insanların kanında boğulacaksınız. Biz Osmanlı'yız. Biz Akıncılar'ız. Biz Ümmet'iz" ifadelerine yer verdi. Akıncılar basına yaptığı açıklamada, "Dünyanın herhangi bir yerinde Ümmet-i Muhammed'in çektiği acılara sessiz kalamayız. Biz yek vücuduz. Akıncılar olarak 7/24 görev başındayız. Tüm Müslüman kardeşlerimiz sabretsin. Muhakkak yüce Allah'ın adaleti herkes için vardır ve de yakındır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem