Minibüsle otobüs çarpıştı: 12 yaralı

Muş'ta minibüsle otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 8'i öğrenci 12 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre kaza, Korkut ilçesine bağlı Taşlıca köyü mevkisinde meydana geldi. Taşlıca köyünden öğrenci ve yolcu alan Sadettin Aykut yönetimindeki 49 J 13

Minibüsle otobüs çarpıştı: 12 yaralı

Muş'ta minibüsle otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 8'i öğrenci 12 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre kaza, Korkut ilçesine bağlı Taşlıca köyü mevkisinde meydana geldi. Taşlıca köyünden öğrenci ve yolcu alan Sadettin Aykut yönetimindeki 49 J 1367 plakalı minibüsü ile Nesim Toplu idaresindeki 13 AE 193 plakalı otomobil köy yolunda çarpıştı. Kazada köy minibüsünde bulunan Şener Karasu, Ümmet Karasu, Nimettulah Karasu, Volkan Karasu, Aslı Karasu, Ceyda Toplu ve ismi alınamayan 2 öğrenci ile özel araçta bulunan Şakir Toplu, Gülbahar Toplu, Bilcan Toplu ve Muhammed Ali Toplu yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulanslarla Korkut Devlet Hastanesi ve Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı öğrenci ve vatandaşlar, tedavi altına alındılar. Kazada hafif yaralanan ve isimleri öğrenilemeyen 2 öğrencinin ise Korkut İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldığı belirtilirken, beyin kanaması geçiren Bilcan Toplu'nun (38) durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındığı ve soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler