Milletvekillerini bile kandıran sahte bakan!

Milli Eğitim Bakanı Avcı adına Twitter’da bir hafta içerisinde açılan 10 sahte hesabın takipçileri 44 bine ulaştıMilli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, adına Twitter’da bir hafta içerisinde 10 sahte hesap açıldı.Geçen hafta yapılan kabine değişikliğinin ardından

Milletvekillerini bile kandıran sahte bakan!



Milli Eğitim Bakanı Avcı adına Twitter’da bir hafta içerisinde açılan 10 sahte hesabın takipçileri 44 bine ulaştı
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, adına Twitter’da bir hafta içerisinde 10 sahte hesap açıldı.

Geçen hafta yapılan kabine değişikliğinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na atanan Nabi Avcı adına bugüne kadar twitterda 10 sahte hesap açıldı.

Açılan sahte hesaplar 44 bin takipçiye ulaştı.Hesaplar arasında yer alan ve kısa sürede 7 bini aşkın takipçiye ulaşan @MEBNabiAvci şeklindeki hesaba çok sayıda milletvekili, bürokrat, basın mensubu tebrik mesajları attı. Sahte hesapta paylaşılan fotoğraflar ve mesajlar, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Başbakan'a teşekkürle başladı
Sahte hesabı açan kişi ”Takdirlerinden ötürü Sayın Başbakanımız Erdoğan’a teşekkürü bir borç bilirim” şeklinde başladığı tweetlerini sürdürdü.

Milli Eğitim Bakanı Avcı’nın seçim bölgesi Eskişehir’deki bir pazarda tarhana satan tezgahın başında çekilmiş fotoğrafını da paylaşan sahte hesabı açan kişi, profilde hesabın sahte olduğunu belirtmesine rağmen bir hafta içerisinde takipçi sayısı hızla artarak 7 bini geçti.

Bakan Avcı adına açılan ”@ProfDrNabiAvci” şeklindeki twitter hesabının takipçileri ise herhangi bir tweet paylaşılmış olmamasına rağmen yaklaşık 35 bin kişiye ulaştı.

Bakanlık tarafından açılmadı
Milli Eğitim Bakanlığı yetkileri, Bakan Avcı adına açılan Twitter hesaplarının sahte olduğunu, Bakan veya Bakanlık yetkilileri tarafından hiçbir twitter hesabı açılmadığını bildirdi.
Bu hesaplarda yazılanlara itibar edilmemesini isteyen yetkililer, Bakan Avcı adına bir twitter hesabı açılmasının söz konusu olmadığını belirttiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem