Milletvekilleri maaşlarını Soma'ya bağışladı

Azerbaycan parlamentosundan bazı milletvekilleri, Soma'ya ulaştırılmak üzere maaşlarının bir kısmını bağışladı. Milletvekili Ganire Paşayeva öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyaya, bütün milletvekillerinin katılması bekleniyor.HERKESİ DUYARLILIĞA ÇAĞIRDI

Milletvekilleri maaşlarını Soma'ya bağışladı

Azerbaycan parlamentosundan bazı milletvekilleri, Soma'ya ulaştırılmak üzere maaşlarının bir kısmını bağışladı. Milletvekili Ganire Paşayeva öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyaya, bütün milletvekillerinin katılması bekleniyor.

HERKESİ DUYARLILIĞA ÇAĞIRDI

Paşayeva ülkenin milli yardım kuruluşu olan Qızıl Aypara Cemiyeti tarafından organize edilen yardım kampanyasına maaşının bir kısmını bağışladığını belirterek aynı duyarlılığı herkesin göstermesini istedi.

"ARKADAŞLARIM DA BİZE KATILACAK"

Konuyla ilgili resmi internet sitesinde bir mesaj yayınlayan Paşayeva ' 'Soma'ya ulaştırılmak üzere maaşımın bir kısmını bağışladım. Benimle birlikte bazı milletvekili arkadaşlarım da bu konuda desteklerini esirgemediler. Kısa sürede bütün milletvekili arkadaşlarım da bize katılacaklardır. Soma'ya destek için bütün dostlarımızı söz konusu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.'' dedi.

"BU BİZİM ORTAK ACIMIZDIR"

Paşayeva ayrıca Azerbaycan'da her kesimin Soma faciasına duyarlı olduğunu ifade ederek, "Bu bizim ortak acımızdır. Başta Cumhurbaşkanı İlham Aliyev olmak üzere devletimiz ve halkımız kardeş Türkiye'nin acısını kendi acısı gibi paylaşmaktadır." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler