Milletvekili adayı intihar etti!

Erzurum'daki ofisinde nişanlısıyla tartışan Erzurum Barosu avukatlarından Muhammet Yavuz Selçuk, apartmanın beşinci katından atladı. Nişanlısının engellemesine karşın boşluğa atlayan ve HAS Parti Erzurum Milletvekili adaylarından olan Selçuk, hastaneye ka

Milletvekili adayı intihar etti!

Erzurum'daki ofisinde nişanlısıyla tartışan Erzurum Barosu avukatlarından Muhammet Yavuz Selçuk, apartmanın beşinci katından atladı. Nişanlısının engellemesine karşın boşluğa atlayan ve HAS Parti Erzurum Milletvekili adaylarından olan Selçuk, hastaneye kaldırıldı. Olay, bu gün (7 Temmuz) saat 13.30'da Muratpaşa Mahallesinde, Vani Efendi İş Merkezinin beşinci katındaki 11 numaralı ofiste meydana geldi.

Kimliği saklı tutulan nişanlısı ile henüz anlaşılmayan bir nedenle tartışan Muhammet Yavuz Selçuk (28), sinirli biçimde balkona çıkarak atlamaya çalıştı. Nişanlısının engellemesine ve yalvarmasına karşın balkondan boşluğa atlayan Selçuk, kinci katın terasına düştü. Nişanlısı 112 Acil Servise durumu bildirerek yardım istedi. Ambulansla Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesine kaldırılan Selçuk'un vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar bulunduğu tespit edildi. Avukat Selçuk'un sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem