Millet pür dikkat onları izliyor, Demirtaş dalga geçiyor

TBMM Başkanlık Divanı'nın oluşmasıyla birlikte anayasal süreç tamamlandı ve dün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hükümeti kurma görevini verdi. Ancak, dün gün içinde HDP Eşbaşkanı Selahattin De

Millet pür dikkat onları izliyor, Demirtaş dalga geçiyor
TBMM Başkanlık Divanı'nın oluşmasıyla birlikte anayasal süreç tamamlandı ve dün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hükümeti kurma görevini verdi.
 
Ancak, dün gün içinde HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ciddiyetsiz bir tutumla, dalga geçer gibi bir twit attı.
 
Başbakan Davutoğlu'nun hükümeti kurma görevini alacağı yönündeki haberi Twitter hesabından paylaşan Demirtaş, haberin üstüne gayri ciddi bir ifadeyle "hadi cnm inş ya" şeklinde bir yorumda bulundu.
 
Halkın bütün yatırım, borç, bütçe planlamalarını koalisyon görüşmelerine ve olası bir tekrar seçime göre ayarladığı, tüm dikkatiyle gelişmeleri izlediği bir ortamda "Türkiye partisiyim" mottosuyla meydanlara çıkan HDP Eşbaşkanı'nın böylesine ciddiyetsizce bir tavır takınması, ülkenin geleceğiyle ilgili en önemli süreci alay konusu yapması tepkiyle karşılandı.
 
Öte yandan, görev Davutoğlu'na verildi  ve Davutoğlu koalisyon görüşmeleri sırasında Demirtaş'ı da ziyaret ettiğinde, HDP Eşbaşkanı'nın bu ciddiyetten uzak, dalga geçen tutumunun devam edip etmeyeceği merak konusu.
1-504.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler