MHP'li kadınlar Ankara'dan ses verdi

2011 Genel seçimlerinde MHP Trabzon Milletvekili adayı olan emekli öğretmen Nurcan Yazıcı  hem Ankara’da hem Trabzon’da yerel seçim çalışmalarına destek veriyorMHP Genel Merkezi tarafından Ankara’da kadın dayanışması ve örgütlenmesi noktasında yerel seçim

MHP'li kadınlar Ankara'dan ses verdi

2011 Genel seçimlerinde MHP Trabzon Milletvekili adayı olan emekli öğretmen Nurcan Yazıcı  hem Ankara’da hem Trabzon’da yerel seçim çalışmalarına destek veriyor

MHP Genel Merkezi tarafından Ankara’da kadın dayanışması ve örgütlenmesi noktasında yerel seçimlerden sorumlu olarak görevlendirilen emekli öğretmen Nurcan Yazıcı seçimlere kadınların damgasını vuracağını dile getirdi.

SEÇİMLERE KADINLAR DAMGASINI VURACAK

MHP’nin hızlı bir yükselişte olduğunu dile getiren Nurcan Yazıcı “Türkiye’nin artık kirli oyunlardan kurtulma zamanı geldi-geçiyor. Bu hükümetin insanlığa kattığı bir değer göremiyorum.Yolsuzluk ve yoksulluktan başka bir şey yok.Yeter artık diyoruz,vatandaş sandıkta gereken dersi verecek”         dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler