MHP'li Belediyeye baskın

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla bu sabah MHP'li Isparta Belediyesi'ne yönelik polisin yaptığı operasyonda 25 belediye çalışanı gözaltına alındı.Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nce yapılan

MHP'li Belediyeye baskın

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla bu sabah MHP'li Isparta Belediyesi'ne yönelik polisin yaptığı operasyonda 25 belediye çalışanı gözaltına alındı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nce yapılan operasyonda 25 belediye çalışanı evlerinden gözaltına alındı. Saat 07.00 sıralarında belirlenen adreslere eş zamanlı yapılan operasyonlarda gözaltına alınan belediye çalışanları, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, operasyonun devam ettiğini, bu nedenle gözaltına alınanların adlarını şu an açıklamayacaklarını söyledi. Gürkan, operasyonun nedeniyle ilgili daha sonra bilgi vereceklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem