MHP'li belediyenin makam aracına haciz!

ADANA’nın Yumurtalık İlçesi'ne bağlı Zeytinbeli Beldesi Belediyesi’ne ait makam aracına TEDAŞ tarafından haciz konulunca, Belediye Başkan Vekili MHP'li İsmet Coşkun, kendine ait traktörü makam aracı yaptı. Zeytinbeli Belediyesi Başkanı AK Parti'li Seyfett

MHP'li belediyenin makam aracına haciz!
ADANA’nın Yumurtalık İlçesi'ne bağlı Zeytinbeli Beldesi Belediyesi’ne ait makam aracına TEDAŞ tarafından haciz konulunca, Belediye Başkan Vekili MHP'li İsmet Coşkun, kendine ait traktörü makam aracı yaptı.
 
Zeytinbeli Belediyesi Başkanı AK Parti'li Seyfettin Öztürk'ün 'ihaleye fesat karıştırmak' suçlamasıyla 1 Nisan 2013'te tutuklanmasının ardından, meclis üyelerinin oylarıyla başkanlık görevine vekalet eden Belediye Başkan Vekili MHP'li İsmet Coşkun, belediyenin TEDAŞ'a 30 bin lira borcu nedeniyle makam aracına el konulduğunu söyledi.
8 Nisan'dan bu yana başkanlığa vekalet ettiğini belirten Coşkun, "Belediyenin TEDAŞ’a olan borcu nedeniyle 01 F 1313 plakalı makam aracına haciz yoluyla el konuldu. Belediyenin başka aracı olmadığı ve biz de çiftçi çocuğu olduğumuzdan, kendime ait traktörümü makam aracı olarak kullanmaya başladım. Traktörümle, beldenin her tarafını gezerek, hizmet etmeye çalışıyorum" dedi.
 
Çevre köylerdeki cenaze ve düğün merasimlerine de makam aracı olarak kullandığı traktörle katıldığını anlatan Coşkun, Zeytinbelli Plajı'ndaki denetlemelere de traktörle gittiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler