MHP'den çarpıcı ABD iddiası

 MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin yazılı açıklamasında, Çözüm Süreci'ni eleştirerek, şunları kaydetti:"ABD; İran, Irak, Türkiye ve Suriye'den koparılacak parçalarla Kürdistan'ı kurup yeni İsrail oluşturulmaya çalışılıyor. AB, PKK'yı terör örgütü o

MHP'den çarpıcı ABD iddiası


 MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin yazılı açıklamasında, Çözüm Süreci'ni eleştirerek, şunları kaydetti:

"ABD; İran, Irak, Türkiye ve Suriye'den koparılacak parçalarla Kürdistan'ı kurup yeni İsrail oluşturulmaya çalışılıyor. AB, PKK'yı terör örgütü olmaktan çıkartıp Türk Devleti ile muhatap 'aktivist' ilan ediyor. Kaşarlı eski marksist de bu teklifi kabul ettirmek için sözde TBMM'nin bir üyesi olarak yırtınıyor ve kabul ettiriyor.

Bir 'süreç'tir tutturuldu gidiyor. Süreç denen sihirli kelimenin öylesine bir etkisi var ki. İçinde ne var sorusunun cevabı ortada yok. Gözler görmesi gerekenleri görmüyor, kulaklar duyması gerekenleri duymuyor."

Çetin, açıklamasında milliyetçi-Ülkücü hareketin, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü savunmak için mücadele ettiğini de belirterek, bu sebeple harekete saldırılar başladığına da işaret etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler