MHP Gözaltılarına kaset sorgusu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Diyarbakır mitinginde olay çıkaracakları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilere, MHP milletvekilleri ve yöneticilerine ait internete düşen uygunsuz görüntülerin de sorulduğu öğrenildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından

MHP Gözaltılarına kaset sorgusu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Diyarbakır mitinginde olay çıkaracakları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilere, MHP milletvekilleri ve yöneticilerine ait internete düşen uygunsuz görüntülerin de sorulduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Beşkitaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edilen 17 şüpheli soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Hikmet Usta tarafından sorgulanmaya başlandı. Gözaltında bulunan eski İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Erdem Karakoç'a emniyette teknik takibe takılan telefon konuşmalarının sorulduğu, Karakoç'un ise konuşmaların kişisel yorumları olduğunu, kasetler çıkmadan önce de bilgisinin olmadığını söylediği öğrenildi.

Avukat Mehmet Taşdelen'in de aralarında bulunduğu 17 şüphelinin savcılık sorgusu şu sıralar başladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler