Metrobüsler çarpıştı! Yaralılar var...

Metrobüs yolunda iki metrobüs çarpıştı, kazada 2'si ağır 19 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Metrobüsler çarpıştı! Yaralılar var...
 Beylikdüzü-Zincirlikuyu hattında çalışan seyir halindeki metrobüs, Yenibosna- Sefaköy arasında  henüz belirlenemeyen bir nedenle başka bir metrobüs ile çarpıştı. Kazada çok sayıda kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye ambulanslar sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulanslara taşınıp çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolda metrobüs kuyruğu oluştu.

YARALILARDAN İKİSİNİN DURUMU AĞIR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada  Sefaköy Çobançeşme arasında saat 10.15 sıralarında öndeki metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüsün çarptığı kazada 19 kişinin yaralandığı belirtildi. İstanbul Valiliğin'den yapılan açıklamada ise metrobüs kazasında  2'si 14 kişinin yaralandığı yaydedildi.  

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle metrobüs seferleri de bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kaza yapan metrobüslerin yoldan kaldırılmasının ardından da seferler normale döndü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem